Ja, jag vet att jag är kass på att uppdatera men nu gör jag det 😉

Är grymt nöjd med den lilla illern idag. Drog till klubben för att låsa efter Freestyle kursen och tänkte passa på att träna lite.

Började med att lägga ut ett väldigt kort  spår över agilityplanen. Jag hade tänkt att det skulle få ligga tills vi tränat klart och sedan gå det men just när jag var klar var en grupp ungdomar ( känner mig gammal…..) med medhavd valp på väg mot planen. Blev till att skynda sig ut med Ilii på spåret innan de hittat alla apporter. Illi tog spåret jättebra och klarade de flesta störningarna galant. Enda störning som blev en störning var att en av ungdomarna rökte och Ilii fixar inte riktigt röklukten. Men även detta löste hon hyfsat och behöll fokus när vi gick igenom gruppen.

Sedan blev det lite agility, ett flummigt framförgående och lite platsliggning. Var nästan färdig för att gå av planen när det helt plötsligt dyker upp en huskymix under magen på Ilii. Hann tänka många tankar men lyckades fokusera på att mata ilii med korv så att hon inte skulle få för sig att tugga på den andra hunden. Tillslut dök ägaren upp och hämtade hunden. Avskyr när sånt händer men är glad över att ilii reagerade hyfsat sansat och att hunden inte dök upp under platsliggningen iallafall.